ferilli

NewsNafi Salon by ZMIK

Posted in Interior//Design by ferilli on February 17, 2010

Swiss design studio ZMIK have refurbished a hair salon in Basel, wallpapering the entrance with photocopies from Vogue magazine.

The Nafi Salon is divided into two distinct areas by the change in wall and floor coverings, from vintage prints and timber flooring in the reception area to the minimal white salon.

Advertisements
Tagged with:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: